Indlæg

Som du ser mig

er jeg måske slet ikke indeni. Helt derinde, hvor det kan gøre ondt og det kun er mig, der kan se og mærke, hvordan det egentlig er, at være mig lige her og nu.

Du ser et menneske, der er sej og stærk. Et menneske, der kan overskue dagen og vejen. Et menneske, der udviser overskud – både til sig selv og overfor andre mennesker – dig måske? Du oplever et menneske, hvor der er fuld fart over feltet og med masser af overbevisning og tro på sig selv.
Men inderst inde er jeg et sårbart menneske, der mest af alt trænger til et kram og for hvem hverdagen ikke bare er lige til og med fuld fart frem.

Fordi jeg ikke havde erkendt det overfor mig selv, startede mit sygdomsforløb hårdt og pludseligt – en søndag eftermiddag på vej hjem fra det vestlige Jylland, opdagede jeg (og min mand) at jeg sad og græd i bilen, og en mærkelig dialog fulgte:
Hvorfor græder du? – Jeg græder ikke.
Hvad er der galt? – Der er ikke noget galt.
Hvad er du ked af? – Jeg er ikke ked af det
osv.
MEN noget var helt galt………..
Kom til mit foredag d. 29. januar og hør hele historien – se mere her:
http://birthebech.dk.linux261.unoeuro-server.com/foredrag/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *