• Uncategorized

    Kender du “tre gode ting”

    Har du gjort noget godt for dig selv idag?vilke gode oplevelser har du haft idag? Det er så nemt at forfalde til at huske på vores negative oplevelser, og dermed helt glemme alle de gode. Jeg har supergod erfaring med at slutte min dagen af med at tænke på tre gode oplevelser fra dagen – store som små. Det kan være alt lige fra en dejlig krammer med dit barn, over smilet fra ekspedienten i Rema1000, til den gode feedback du fik efter mødet idag. Når jeg slutter dagen med et positivt tankespil, er der også en rigtig god chance…

  • Indlæg

    Opstart

    Kære læser. ontakt mig endelig, hvis du er interesseret i, at høre mere om, hvad jeg konkret kan tilbyde Jeg er igang med at opbygge denne blog, hvor jeg vil komme med indlæg om mit liv med stress. Jeg tilbyder…