• Indlæg

  Stress er godt – eller er det?

  Jeg hører ofte udtrykket “jeg er stresset” eller “er du stresset?” Det er vigtigt at skelne mellem det at have travlt (=være stresset) og så at det, der stresser mig ikke forsvinder….. Jeg hører ofte stress omtalt som en folkesygdom, men hvad der kan overses er at stress som udgangspunkt er en helt naturlig og hensigtsmæssig reaktion (alarmtilstand), der oprindeligt er forbundet med vores muligheder for at overleve. Stress er altså i den kortvarige version IKKE er en sygdom. Stress-reaktionen har til formål at sætte os i stand til at håndtere og tilpasse os de belastninger og udfordringer vi stilles over…

 • Indlæg

  Som du ser mig

  er jeg måske slet ikke indeni. Helt derinde, hvor det kan gøre ondt og det kun er mig, der kan se og mærke, hvordan det egentlig er, at være mig lige her og nu. Du ser et menneske, der er…

 • Uncategorized

  Kender du “tre gode ting”

  Har du gjort noget godt for dig selv idag?vilke gode oplevelser har du haft idag? Det er så nemt at forfalde til at huske på vores negative oplevelser, og dermed helt glemme alle de gode. Jeg har supergod erfaring med…

 • Indlæg

  Opstart

  Kære læser. ontakt mig endelig, hvis du er interesseret i, at høre mere om, hvad jeg konkret kan tilbyde Jeg er igang med at opbygge denne blog, hvor jeg vil komme med indlæg om mit liv med stress. Jeg tilbyder…